Doživite orgazam za pamćenje: 5 najstrasnijih poza iz Kamasutre


Predlažemo vam neke od najzanimljivijih poza iz ovog drevnog ljubavnog priručnika. Iako je stara vekovima, Kamasutra još uvek može imati važnu ulogu u modernim vezama. U originalnoj knjizi sve poze su osmišljene tako da oba partnera u njima uživaju.

Poze iz knjige Kama Sutra su osmišljene da bi partneri podjednako uživali. Probajte i probudite strast

SLAPOVI NIJAGARE
Napunite kadu toplom vodom i esencijalnim uljima. Partner treba da ispruži noge i sedne u kadu, a vi, okrenuti leđima, savite kolena i sedite na njega. Muškarac treba da vas drži za torzo i polako diže i spušta. Dodatni užitak je što možete da koristite tuš i usmeravate ga prema međunožju ntenzivirajući nadražaje. Ova poza idealna je za vežbanje mišića stražnjice za žene i bicepsa kod muškarca.
Uslov: Velika kada

DIJAMANT
Muškarac leži na leđima s jastukom koji mu podupire vrat. Okrenite se prema njemu, sedite mu u krilu i svoje ruke i noge položite na obe strane njegovog torza. Jednom kada je duboko unutra, nežno se pomerajte u dijagonalnim smerovima stvarajući tako putanju dijamanta: levo, dole, desno, gore. Ovo je izvanredan način za vežbanje koncentracije i ravnoteže.
Uslov: Nema

PRAVOUGAONIK
Pozu započinjete u misionarskom položaju. Dok je još u vama on se celim telom zarotira na desno ili levo sve dok ne dođe u položaj od 90 stepeni u odnosu na vas. Nadražaj klitorisa u ovoj je pozi veoma moćan, a ako vam to nije dovoljno, možete se i sami lako dodirivati. S obzirom da ima dobar pregled na vašu figuru i telo, ovo će u partneru zapaliti neslućenu strast.
Uslov: Nema

JAHAČ U GALOPU
Muškarac leži na leđima, a vi kleknite na njega okrenuti licem. Svojim stopalima „obgrlite“ muškarčeve noge i pomerajte se stiskajući i opuštajući mišiće stražnjice. Ovo je idealna vežba za pozadinu, ali i za bedra.
Uslov: Dobra kondicija

ORANJE
Počnite od „kučeće poze“, kada ste vi naslonjeni na fotelju ili krevet. On tada treba da podigne vaše noge. Noge su vam savijene u kolenima, stopala možete „zakačiti“ za njegove nadlaktice kako bi vam bilo lakše da održavate ravnotežu. Njemu će trebati dosta snage u rukama da vam podigne noge i zadrži vas u ovom položaju. On će se osećati nadmoćno u ovoj pozi, a vama će priuštiti neverovatan orgazam.
Uslov: Muškarac mora da bude izuzetno jak, naročito u rukama.

Comments (0) Posted to Seks magazin 05/15/2011 Edit


Dobro došli

Kategorije

Moji linkovi

Profili žena i devojaka

Poznanstvo